majdnem minden ami ReTRo

Ez a meló itt kész...

2012/08/06. - írta: Сергей

manic_miner.gif ... ez a meló itt kész, elégedetten dőlök hátra... :-) Nem kell megijedni, szó sincs búcsúról! Egy kis visszatekintés következik az elmúlt fél év történéseire. Első félszáz bejegyzésemben próbáltam időrendben áttekinteni a számítástechnika világában tett első botladozó lépéseimet. Persze az élet kikényszerített különböző szüneteket és kitérőket. Így sok más, eredetileg jóval későbbre tervezett téma is felmerült, más dolgok pedig teljes egészében kimaradtak időhiány okán. A PöCékkel való első élmények elemzése például teljes egészében várat magára, mert a kezdetleges PöCe suxxx... :-P


Ami miatt még is késznek érzem az eddigi melót, az az, hogy végül is sikerült bemutatni azokat a gépeket, melyeket mérföldkőnek tartok. Melyekhez a fiatal kori lelkes és naiv emlékek kapcsolódnak. Csodáltam, vágyódtam, örültem és fanatikusan rajongtam értük (sok darabért még ma is) és a későbbiekben kialakuló ReTRo hardver gyűjteményem gerincét képezik. Ha ők nincsenek félretéve a szekrényben... ha platform váltáskor midig eladok mindent, akkor ezeket a dolgokat csak nagyon töredékesen tudtam volna dokumentálni és bemutatni. :-)

Fussunk végig a számomra fontos állomásokon:

A továbbiakban már nem teszek kísérletet az időrendi sorrend megtartására, egyszerűen lehetetlen. A cikkek és a gépek olyan sorrendben fognak következni, ahogy kézbe veszem őket, vagy ahogy eszembe jut cikket írni róluk. ;-) Szóval nekiülök a következő félszáz bejegyzésnek... ;-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szergitata.blog.hu/api/trackback/id/tr834696453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása