majdnem minden ami ReTRo

ReGamEx - 7. Retro video- és kvarcjáték kiállítás - CSOKI

2015/03/30. - írta: Сергей

Na kérem, a 2015-ös mentrend mondhatni a szokásos... kevés idő mellett, kevés cikk várható, de nem kell feladni a reményt, még mindig retrózom (aktívan javítok hardvert), igyekszem írni is erről! Érdemes követni a Retro Tauta facebook csoportot, az egy kicsit nagyobb interaktivitást nyújt, mint ez a blog. Viszont retro rendezvényben nincs hiány, idén legalább kilencet számoltam össze, amire érdemes lesz kilátogatni! Ha hozzá számolom, hogy "szezonban" minden pénteken CSOKI Mikroklub is van, akkor azt gondolom, hogy a retro fanatikusoknak továbbra sem kell unatkozniuk. Igyekszem minél több rendezvényre kijutni és írni róla pár gondolatot. A sort a ReGamEx - 7. Retro video- és kvarcjáték kiállítás nyitotta meg 2015. március 28 - 29-én és ismét a szombati főnapra mentem ki.

Ezt már többször mondtam, hogy továbbra is ez a legjobb és legnagyobb tematikus kiállítás és party egyben, ami kis hazánkban elérhető. Hiányoltam egy kis chip tune zenét és milyen jó lenne, ha retro zsibvásárral is egybe lehetne kötni ezt a remek partyot! :-) Szóval ismételt köszönet a szervezőknek (Sakman, Adsr), hogy időről időre fáradoznak ezzel a rendezvénnyel! 
A party hangulata mozgóképen:

 

Minden alkalommal van valami újdonság, kiállítási darabokban újdonság volt az Aircomp 16 névre hallgató gyári állapotú ritkaság és a Computer Labor játék. Örömmel fedeztem fel a hackerspace sarkot, volt egy egyedi megvalósítású Snake jaták, amihez képteleség volt odaférni. :-)

Most is mint minden évben, rendeztünk privát dumapartyot és volt privát bütykölés is, elsősorban C=64 trackballokat és maszek kivitelű joystickokat buzeráltunk, de sokat piszkáltuk a galéria első képeként szereplő AMIGA 4000D + Cyberstorm MK3 68060-at is. Szóval ismét remek volt ez az összeröffenés, a következőre is feltétlen elmegyek. Végre vittem magammal értékelhető fényképezőgépet, úgyhogy jöjjön egy kis ízelítő a kiállítás anyagából és a hangulatról.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szergitata.blog.hu/api/trackback/id/tr207319996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása